REVOLUTIONARY ROAD (2008)

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
Een jong stel, wonend in een buitenwijk van Connecticut, worstelt met persoonlijke problemen en het verwerken hiervan terwijl ze proberen hun twee kinderen groot te brengen.

REVOLUTIONARY ROAD

12 Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
119 minuten Drama, Romantiek 2008

Recensies REVOLUTIONARY ROAD

MovieMeter: 3,4
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 67

Filmposter REVOLUTIONARY ROAD

Een jong stel, wonend in een buitenwijk van Connecticut, worstelt met persoonlijke problemen en het verwerken hiervan terwijl ze proberen hun twee kinderen groot te brengen.

Eind jaren vijftig, Amerika floreert. Frank en April Wheeler zijn een jong, aantrekkelijk en veelbelovend stel. Ze hebben twee leuke kinderen en wonen in een welvarende buitenwijk ergens in Connecticut. Maar gelukkig, of zelfs maar tevreden zijn ze niet. Frank heeft een saaie kantoorbaan, April treurt om een gefnuikte carrière als actrice. Ze waren toch voorbestemd om anders te zijn, beter? In een uiterste poging aan hun gezapige burgerbestaan te ontsnappen besluiten ze naar Frankrijk te gaan. In Europa zullen hun bijzondere gaven zich wel kunnen ontwikkelen, ver van de oppervlakkige consumptie maatschappij die Amerika in hun ogen is. Hun relatie verzandt echter in eindeloos gekibbel en jaloezie, en een drama lijkt onafwendbaar.
Filmposter Filmposter REVOLUTIONARY ROAD

Regisseur REVOLUTIONARY ROAD

Sam Mendes

Schrijvers REVOLUTIONARY ROAD

Justin Haythe

Richard Yates

Cast REVOLUTIONARY ROAD

Kate Winslet
Kathy Bates
Leonardo DiCaprio
Christopher Fitzgerald
Jonathan Roumie

REVOLUTIONARY ROAD

Wil jij weten waar REVOLUTIONARY ROAD op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar REVOLUTIONARY ROAD draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

REVOLUTIONARY ROAD informatie

Benieuwd waar REVOLUTIONARY ROAD over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over REVOLUTIONARY ROAD. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies REVOLUTIONARY ROAD al heeft ontvangen.

REVOLUTIONARY ROAD trailer

Benieuwd of REVOLUTIONARY ROAD iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de REVOLUTIONARY ROAD jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij REVOLUTIONARY ROAD kunt kijken!