Rewind

79 minuten Drama, Documentaire, Science fiction 2016
Voor zijn werk interviewt Toby virtual reality-speler Eduard en wordt kort daarna door diens vriend Roberto en zijn vriendin Sina samen met Eduard meegenomen naar een feest waar ze ook Anja ontmoeten. Plotseling gebeurt er iets eigenaardigs en de volgende ochtend ontwaakt de kleurrijke groep in het appartement van Toby, zonder geheugen en zonder Eduard. Met behulp van de camera van Toby, die daar de hele nacht heeft staan opnemen, proberen ze uit te zoeken wat er is gebeurd.

Geregisseerd door

Pedro Joaquim

Schrijvers

Pedro Joaquim

Cast

Alice Bauer
Ramon Gastl
Sandro Zulian
Ricardo Carvalho
Jessica Matzig

Bioscoopagenda van Rewind

Rewind

Wil jij weten waar Rewind op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rewind draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rewind informatie

Benieuwd waar Rewind over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rewind. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rewind al heeft ontvangen.

Rewind trailer

Benieuwd of Rewind iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rewind jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rewind kunt kijken!