https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126165-7169b639a4cb2bf2812434df4750d059a8665a24/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Richard Says Goodbye

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
Optimaal genieten, is dat gek of geniaal?

Bekijk trailer

Richard Says Goodbye

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
91 minuten 01-08-2019

Recensies Richard Says Goodbye

Metacritic: 37,1
Rotten Tomatoes 10
Optimaal genieten, is dat gek of geniaal?

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Regisseur Richard Says Goodbye

Wayne Roberts

Schrijvers Richard Says Goodbye

Wayne Roberts

Cast Richard Says Goodbye

Johnny Depp
Ron Livingston
Danny Huston
Odessa Young
Rosemarie DeWitt
Zoey Deutch

Alternatieve titels

Richard Says Goodbye

The Professor

Bioscoopagenda van Richard Says Goodbye

Helaas draait Richard Says Goodbye niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-08-2019.

Richard Says Goodbye

Wil jij weten waar Richard Says Goodbye op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Richard Says Goodbye draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Richard Says Goodbye informatie

Benieuwd waar Richard Says Goodbye over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Richard Says Goodbye. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Richard Says Goodbye al heeft ontvangen.

Richard Says Goodbye trailer

Benieuwd of Richard Says Goodbye iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Richard Says Goodbye jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Richard Says Goodbye kunt kijken!