Richard Says Goodbye

Optimaal genieten, is dat gek of geniaal?

Richard Says Goodbye

90 minuten 2018
Optimaal genieten, is dat gek of geniaal?

Richard is een hoogleraar die het leven niet meer ziet zitten, nadat hij gediagnosticeerd wordt met iets dat zijn leven totaal ondersteboven zet. Hij besluit alles opzij te schuiven en zijn bestaan zo brutaal en onbezorgd door te brengen. Met een apart gevoel voor humor en een roekeloze manier van doen en laten, pakt hij alles aan wat hij eerder niet deed, waaronder drinken, roken, seks en het klakkeloos uitschelden van voorbijgangers die hem irriteren. Het zal hem meer plezier geven dan hij in jaren had.

Geregisseerd door

Wayne Roberts

Schrijvers

Wayne Roberts

Cast

Johnny Depp
Ron Livingston
Danny Huston
Odessa Young
Rosemarie DeWitt
Zoey Deutch

Alternatieve titels

Richard Says Goodbye

The Professor

Bioscoopagenda van Richard Says Goodbye

Richard Says Goodbye

Wil jij weten waar Richard Says Goodbye op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Richard Says Goodbye draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Richard Says Goodbye informatie

Benieuwd waar Richard Says Goodbye over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Richard Says Goodbye. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Richard Says Goodbye al heeft ontvangen.

Richard Says Goodbye trailer

Benieuwd of Richard Says Goodbye iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Richard Says Goodbye jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Richard Says Goodbye kunt kijken!