ROBBERT DUIJF (2022)

ROBBERT DUIJF

90 minuten 12-08-2022
Robbert Duijf In een mix van old school delta-blues, Brits-Amerikaanse folk revival en gospel-blues, vertelt hij zijn verhalen samen met zijn gitaar. Zijn gitaarspel wordt gekenmerkt door een typische vroege fingerpicking stijl met een slide in open en standaard stemmingen. Zijn stem is rouw, oprecht en vol overgave. Door vanuit zijn hart te spelen en zingen, maakt hij een diepe verbinding met zijn publiek.Een verbinding die juist in deze tijd zo belangrijk is!Robbert brengt zijn muziek puur, oprecht en vol passie…Zijn laatste release Dangerous Mood is een combinatie van solo-werk en gastmuzikanten.De nummers op de plaat zijn heel persoonlijk, elk nummer vertelt zijn eigen verhaal overpijn, verlies, hoop en liefde. Entreeprijs is € 15,- Vrienden en Donateurs € 12,50,- inclusief een consumptie.

Regisseur ROBBERT DUIJF

Onbekend

Schrijvers ROBBERT DUIJF

Onbekend

Cast ROBBERT DUIJF

Onbekend

Filmagenda van ROBBERT DUIJF

ROBBERT DUIJF

Wil jij weten waar ROBBERT DUIJF op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROBBERT DUIJF draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROBBERT DUIJF informatie

Benieuwd waar ROBBERT DUIJF over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROBBERT DUIJF. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROBBERT DUIJF al heeft ontvangen.

ROBBERT DUIJF trailer

Benieuwd of ROBBERT DUIJF iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROBBERT DUIJF jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROBBERT DUIJF kunt kijken!