Robocar Poli

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm Robocar Poli – Op avontuur in de stad zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden.

Bekijk trailer

Robocar Poli

70 minuten 27-10-2019
Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm Robocar Poli – Op avontuur in de stad zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden.

Steeds paraat, kijk daar gaat Robocar Poli! In zijn eigen bioscoopfilm “Robocar Poli – Op avontuur in de stad” zie je de nieuwste avonturen van Poli en zijn vrienden. Het Robocar team staat altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Zie hoe zijn team een echte bosbrand te lijf gaat, hoe Heli probeert een storm te trotseren om zijn reddingsteam te helpen en hoe ze een jachtauto ontmaskeren! Ook maakt Robocar Poli een heleboel nieuwe vrienden. Zoals Trino de trein die het allemaal wel een beetje spannend maakt. Terwijl Spookie per ongeluk vast komt te zitten op het spoor, komt Trino de stad al binnenrijden…. Hoe gaat dit aflopen? Het Robocar Poli team schiet te hulp! Robocar Poli is niet alleen een populaire kinderserie, Poli en zijn team laat je kind ook zien hoe belangrijk verkeersveiligheid, brandveiligheid en de veiligheid in het dagelijkse leven is. Educatief en leuk!

Geregisseerd door

Eom Jun-yeong

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Robocar Poli

Helaas draait Robocar Poli niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-10-2019.

Robocar Poli

Wil jij weten waar Robocar Poli op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Robocar Poli draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Robocar Poli informatie

Benieuwd waar Robocar Poli over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Robocar Poli. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Robocar Poli al heeft ontvangen.

Robocar Poli trailer

Benieuwd of Robocar Poli iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Robocar Poli jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Robocar Poli kunt kijken!