https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/125917-92c8e969aa73b9c39aafb7d80a221d018c5377c6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rocketman

12
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Bekijk trailer

Rocketman

12
121 minuten Fantasie, Musical 30-05-2019

Recensies Rocketman

Metacritic: 69,1
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Regisseur Rocketman

Dexter Fletcher

Schrijvers Rocketman

Lee Hall

Cast Rocketman

Taron Egerton
Bryce Dallas Howard
Jamie Bell
Richard Madden

Bioscoopagenda van Rocketman

Helaas draait Rocketman niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 30-05-2019.

Rocketman

Wil jij weten waar Rocketman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rocketman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rocketman informatie

Benieuwd waar Rocketman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rocketman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rocketman al heeft ontvangen.

Rocketman trailer

Benieuwd of Rocketman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rocketman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rocketman kunt kijken!