https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167816-42c5d802eb3bf7d2d43a11fe1c2433cbf880de91/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rocks (2020)

6 Geweld Grof taalgebruik
Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen.

Rocks

6 Geweld Grof taalgebruik
93 minuten 24-09-2020

Filmposter Rocks

Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen.

Rocks is een film van regisseur Sarah Gavron (Suffragette): een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen. De Brits-Nigeriaanse Shola – ook wel ‘Rocks’ genoemd – is vijftien jaar. Volgens de docenten op school moet ze gaan nadenken over haar toekomst, maar ze is vooral bezig met wat zich in haar thuissituatie afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt Rocks de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen. Regisseur Sarah Gavron werkte voor Rocks met veel getalenteerde vrouwelijke crewleden, onder wie Hélène Louvart, de cameravrouw achter Alice Rohrwacher’s Lazzaro Felice. Na de wereldpremière in Toronto reisde Sarah Gavron met Rocksnaar het IFFR, waar de film werd omarmd door pers en publiek.
Rocks
Filmposter Filmposter Rocks

Regisseur Rocks

Sarah Gavron

Schrijvers Rocks

Onbekend

Cast Rocks

Bukky Bakray
Kosar Ali
D'angelou Osei Kissiedu
Shaneigha-Monik Greyson

Rocks

Wil jij weten waar Rocks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rocks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rocks informatie

Benieuwd waar Rocks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rocks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rocks al heeft ontvangen.

Rocks trailer

Benieuwd of Rocks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rocks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rocks kunt kijken!