Anadolu Leopari (2023)

Anadolu Leopari

02-06-2023
Een dierentuin in Ankara wordt het slagveld in een langzaam brandende strijd tussen vastgoedinvesteerders en een onwillige dierentuindirecteur die vasthoudt aan een eervol verleden. Het levenloze lichaam van een luipaard, een beschermd nationaal symbool van Turkije, wordt het twijfelachtige schaakstuk van een met tegengestelde ideologieën.

Regisseur Anadolu Leopari

Emre Kayis

Schrijvers Anadolu Leopari

Onbekend

Cast Anadolu Leopari

Onbekend

Anadolu Leopari

Wil jij weten waar Anadolu Leopari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Anadolu Leopari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Anadolu Leopari informatie

Benieuwd waar Anadolu Leopari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Anadolu Leopari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Anadolu Leopari al heeft ontvangen.

Anadolu Leopari trailer

Benieuwd of Anadolu Leopari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Anadolu Leopari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Anadolu Leopari kunt kijken!