ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester (2022)

ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

25-09-2022
Assepoester van choreograaf Frederick Ashton, oprichter van The Royal Ballet, bestaat dit seizoen 75 jaar. De première van het ballet in 1948, met in de hoofdrollen Moira Shearer en Michael Somes, werd met veel enthousiasme ontvangen. Na meer dan tien jaar afwezig te zijn geweest van het podium in The Royal Opera House, is de tijdloze bewerking van Ashton van het beroemde verhaal van Charles Perrault over het arme meisje dat rijk en gelukkig wordt, eindelijk weer terug. Het sterk ontwikkelde gevoel voor muzikaliteit van de choreograaf en de schoonheid van de superieure partituur van Prokofjev verheffen de kwaliteit tot ongekende hoogten. Een creatief team, doordrenkt in de magie van theater, film, dans en opera, voegt een extra dimensie toe aan de etherische wereld van Assepoester, vol goede toverfeeën, pompoenkoetsen, betoverende prinsen en ware liefde.

Regisseur ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

Onbekend

Schrijvers ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

Onbekend

Cast ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

Onbekend

Filmagenda van ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester

Wil jij weten waar ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester informatie

Benieuwd waar ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester al heeft ontvangen.

ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester trailer

Benieuwd of ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH 22/23 LIVE BALLET: Assepoester kunt kijken!