The Royal Ballet: Doornroosje (2022)

The Royal Ballet: Doornroosje

03-10-2022
Doornroosje neemt een zeer bijzondere plek in het hart en de geschiedenis van The Royal Ballet in. Het was de eerste voorstelling die gegeven werd toen in 1946, na de Tweede Wereldoorlog, The Royal Opera House in Covent Garden heropend werd. In 2006 werd de originele enscenering opnieuw opgevoerd en wordt sindsdien nog steeds met veel enthousiasme ontvangen. Zeer beroemd is de uitspraak van Frederick Ashton dat het pure classicisme van het 19de-eeuwse ballet van Marius Petipa een privéles is in de sfeervolle kunst en ambacht van de choreografie. Laat u meeslepen door de prachtige muziek van Tsjaikovski en de weelderige sprookjesontwerpen van Oliver Messel in een van de mooiste stukken uit het repertoire van het klassiek ballet. Geschatte tijdsduur: 3 uur 25 minuten, inclusief een pauze. Tickets: € 22,50 per stuk (inclusief een welkomstdrankje met een hapje) Aanvang: 19.45 uur. Start voorstelling: 20.15 uur.

Regisseur The Royal Ballet: Doornroosje

Onbekend

Schrijvers The Royal Ballet: Doornroosje

Onbekend

Cast The Royal Ballet: Doornroosje

Onbekend

The Royal Ballet: Doornroosje

Wil jij weten waar The Royal Ballet: Doornroosje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Royal Ballet: Doornroosje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Royal Ballet: Doornroosje informatie

Benieuwd waar The Royal Ballet: Doornroosje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Royal Ballet: Doornroosje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Royal Ballet: Doornroosje al heeft ontvangen.

The Royal Ballet: Doornroosje trailer

Benieuwd of The Royal Ballet: Doornroosje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Royal Ballet: Doornroosje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Royal Ballet: Doornroosje kunt kijken!