https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161907-e1111ab7ecbd2f9323ed9ec2bdbbe731ed0e2152/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

ROH Giselle (2020)


Bekijk trailer

ROH Giselle

135 minuten 20-10-2020

Filmposter ROH Giselle

Peter Wrights productie van de klassieker van Marius Petipa, een van de grootste romantische balletten, is een verhaal over verraad, bovennatuurlijke krachten en liefde die verder gaat dan de dood. De rol van Giselle biedt de danseres veel technische, maar ook dramatische uitdagingen. Van de prille liefde van het personage tot het wegglijden in waanzin en haar laatste gebaar van vergeving vanuit het hiernamaals. De eerste akte van het ballet bestaat uit historische details en rustieke kleuren. De tweede akte dompelt het publiek onder in een griezelig, maanverlicht bos in de greep van de etherische Wilis. De combinatie van een gedenkwaardig verhaal en prachtige choreografie, maakt van Giselle de perfecte voorstelling om het klassieke ballet te ontdekken.
ROH Giselle ROH Giselle ROH Giselle
Filmposter Filmposter ROH Giselle

Regisseur ROH Giselle

Peter Wright

Schrijvers ROH Giselle

Onbekend

Cast ROH Giselle

Marianela Nunez
Vadim Muntagirov

ROH Giselle

Wil jij weten waar ROH Giselle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH Giselle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH Giselle informatie

Benieuwd waar ROH Giselle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH Giselle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH Giselle al heeft ontvangen.

ROH Giselle trailer

Benieuwd of ROH Giselle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH Giselle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH Giselle kunt kijken!