ROH: La Boheme (Encore)

ROH: La Boheme (Encore)

Puccini's opera gaat over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. Het stuk zit vol prachtige muziek, waaronder lyrische aria's, de feestelijke koren voor de evocatie van kerstavond in het Quartier Latin (akte II) en een schrijnende slotscène die de componist zelf tot tranen toe roerde. De karaktervolle productie van Richard Jones weet de samenkomst tussen komedie, romantiek en tragiek van La Bohème perfect te vangen. Het effect wordt versterkt door de spectaculaire kostuum- en decorontwerpen van Stewart Lain, die op kerstavond zowel de armoede van het zolderhuis van de bohemiens als de grandeur van de Parijse winkelgalerijen zal weten op te reopen. De cast bestaat uit de voornaamste hedendaagse vertolkers van Puccini's bohemien geliefden, aangevuld met voormalige leden van het Jette Parker Young Artists Programme van The Royal Opera.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ROH: La Boheme (Encore)

Helaas draait ROH: La Boheme (Encore) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-11-2019.

ROH: La Boheme (Encore)

Wil jij weten waar ROH: La Boheme (Encore) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH: La Boheme (Encore) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH: La Boheme (Encore) informatie

Benieuwd waar ROH: La Boheme (Encore) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH: La Boheme (Encore). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH: La Boheme (Encore) al heeft ontvangen.

ROH: La Boheme (Encore) trailer

Benieuwd of ROH: La Boheme (Encore) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH: La Boheme (Encore) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH: La Boheme (Encore) kunt kijken!