https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162653-a06d8b4431aba5269bc24bf54113ecc15e89f1d4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

ROH Manon Lescaut (2020)

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten - maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

ROH Manon Lescaut

155 minuten 03-11-2020

Filmposter ROH Manon Lescaut

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten - maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding.

Wanneer Manon de jonge student Des Grieux ontmoet, worden ze verliefd. Ze vluchten - maar wanneer de bejaarde Geronte Manon een leven van rijkdom en luxe aanbiedt, komt ze in de verleiding. Jonathan Kent - Regisseur van Tosca van The Royal Opera - creëerde deze prachtige productie van Manon Lescaut in 2014. Het was de eerste productie van het stuk in 30 jaar door The Royal Opera. Kent vindt hedendaagse weerklank in het verhaal van een vrouw, die wordt verleid en misleid om tegen haar eigen belangen in te handelen en hier uiteindelijk een veel zwaardere vergelding voor krijgt dan ze verdient. Ontwerpen van Paul Brown creëren een barre omgeving die boordevol maatschappelijke hypocrisie zit, waarin Manon gevangen wordt door degenen die haar zullen uitbuiten - en waaruit de enige ontsnapping de dood kan zijn. Live opgenomen in The Royal Ppera House.
ROH Manon Lescaut ROH Manon Lescaut
Filmposter Filmposter ROH Manon Lescaut

Regisseur ROH Manon Lescaut

Jonathan Kent

Schrijvers ROH Manon Lescaut

Onbekend

Cast ROH Manon Lescaut

Christopher Maltman
Jonas Kaufmann
Kristine Opolais

Filmagenda van ROH Manon Lescaut

ROH Manon Lescaut

Wil jij weten waar ROH Manon Lescaut op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH Manon Lescaut draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH Manon Lescaut informatie

Benieuwd waar ROH Manon Lescaut over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH Manon Lescaut. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH Manon Lescaut al heeft ontvangen.

ROH Manon Lescaut trailer

Benieuwd of ROH Manon Lescaut iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH Manon Lescaut jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH Manon Lescaut kunt kijken!