ROH: Swan Lake (ballet) (2020)

ROH: Swan Lake (ballet)

180 minuten 11-07-2020
Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.

Regisseur ROH: Swan Lake (ballet)

Onbekend

Schrijvers ROH: Swan Lake (ballet)

Onbekend

Cast ROH: Swan Lake (ballet)

Onbekend

Filmagenda van ROH: Swan Lake (ballet)

Filmagenda deze week Deze week Week 28

ROH: Swan Lake (ballet) draait helaas niet in de bioscoop

ROH: Swan Lake (ballet)

Wil jij weten waar ROH: Swan Lake (ballet) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH: Swan Lake (ballet) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH: Swan Lake (ballet) informatie

Benieuwd waar ROH: Swan Lake (ballet) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH: Swan Lake (ballet). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH: Swan Lake (ballet) al heeft ontvangen.

ROH: Swan Lake (ballet) trailer

Benieuwd of ROH: Swan Lake (ballet) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH: Swan Lake (ballet) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH: Swan Lake (ballet) kunt kijken!