ROH:Fidelio

ROH:Fidelio

Beethovens enige opera is een meesterwerk, een bemoedigend verhaal over risico en triomf. In deze nieuwe productie, gedirigeerd door Antonio Pappano, speelt Jonas Kaufmann de politieke gevangene Florestan, en Lise Davidsen zijn vrouw Leonore (vermomd als Fidelio) die dapper besluit om hem te redden. Het verhaal is rijk aan contrasten dankzij ingrediënten als huiselijke intrige, vastberaden liefde en de wreedheid van een onderdrukkend regime. De uitzonderlijke muziek omvat het beroemde kwartet uit de eerste akte, het gevangenenkoor en Florestans wanhopige schreeuw in het duister en zijn hoopvolle visioen in de tweede akte. De nieuwe enscenering van Tobias Kratzer tilt de donkere realiteit van de terreur ten tijde van de Franse Revolutie naar onze huidige tijd en belicht zo de inspirerende boodschap van de medemenselijkheid van Fidelio.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ROH:Fidelio

Helaas draait ROH:Fidelio niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 17-11-2019.

ROH:Fidelio

Wil jij weten waar ROH:Fidelio op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH:Fidelio draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH:Fidelio informatie

Benieuwd waar ROH:Fidelio over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH:Fidelio. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH:Fidelio al heeft ontvangen.

ROH:Fidelio trailer

Benieuwd of ROH:Fidelio iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH:Fidelio jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH:Fidelio kunt kijken!