Roujin Z (1990)

Roujin Z

80 minuten Animatie, Science fiction, Komedie, Drama, Thriller 1990

Recensies Roujin Z

MovieMeter: 3,03

Filmposter Roujin Z

In 2020 heeft het Ministerie van Gezondheid besloten dat de verzorging van bejaarden een te zware last voor staat en familieleden is geworden. Het antwoord is een robotbed met sanitaire voorzieningen, tv-schermen, aansluiting op databanken met literatuur en films. Het apparaat beschikt verder over gymnastische hulpmiddelen en kan geneeskundige bijstand als een hartmassage verlenen. De bedlegerige eenzame oude man Takizawa wordt door het ministerie opgepakt als proefkonijn voor een symbiose met het bed. Als dan ook nog blijkt dat het apparaat eigenlijk een proefversie is van een militaire vernietigingsmachine waarmee een duistere kliek een greep naar de macht wil doen, brandt de strijd los.
Filmposter Filmposter Roujin Z

Regisseur Roujin Z

Hiroyuki Kitakubo

Schrijvers Roujin Z

Katsuhiro Ôtomo

Cast Roujin Z

Chisa Yokoyama
Kôji Tsujitani
Shinji Ogawa
Toni Barry
Allan Wenger

Alternatieve titels

Rôjin Z

Roujin Z

Roujin Z

Wil jij weten waar Roujin Z op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Roujin Z draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Roujin Z informatie

Benieuwd waar Roujin Z over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Roujin Z. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Roujin Z al heeft ontvangen.

Roujin Z trailer

Benieuwd of Roujin Z iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Roujin Z jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Roujin Z kunt kijken!