Rojo

Een absurdistische thriller over de nationale onverschilligheid die de Argentijnen in 1976 vier achtereenvolgende militaire staatsgrepen opleverde.

Rojo

109 minuten Drama 12-09-2019
Metacritic: 75,1
MovieMeter: 2,75
Rotten Tomatoes 98
Een absurdistische thriller over de nationale onverschilligheid die de Argentijnen in 1976 vier achtereenvolgende militaire staatsgrepen opleverde.

In de jaren ‘70 loopt een onbekende man een restaurant binnen in een Argentijns dorp. Daar valt hij zonder enige reden de bekende advocaat Claudio aan. Claudio krijgt gelijk steun van de andere gasten, terwijl de vreemdeling vernederd en verbannen wordt. Wanneer Claudio en zijn vrouw richting huis willen vertrekken, worden ze tegengehouden door de man die vastberaden is om wraak te nemen. Dan neemt Claudio een beslissing die niet terug te draaien valt en een leven vol leugens en geheimen tot gevolg heeft. Een absurdistische thriller over de nationale onverschilligheid die de Argentijnen in 1976 vier achtereenvolgende militaire staatsgrepen opleverde.

Geregisseerd door

Benjamín Naishtat

Schrijvers

Benjamín Naishtat

Cast

Alfredo Castro
Darío Grandinetti
Claudio Martínez Bel
Andrea Frigerio
Mara Bestelli
Rudy Chernicoff

Bioscoopagenda van Rojo

Rojo

Wil jij weten waar Rojo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rojo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rojo informatie

Benieuwd waar Rojo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rojo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rojo al heeft ontvangen.

Rojo trailer

Benieuwd of Rojo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rojo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rojo kunt kijken!