Romeo y Julieta (1942)

Romeo y Julieta

100 minuten Komedie 1942

Recensies Romeo y Julieta

MovieMeter: 4,5

Filmposter Romeo y Julieta

De vrede van Verona wordt verstoord door de rivaliteit tussen de adellijke families: de Montesco’s en de Capuleto’s, onverzoenlijke vijanden. Ze blijven maar vechten en uiteindelijk brengt de Prins van Verona de hoofden ervan op de hoogte dat de twee families het met hun leven zullen bekopen als er aan de strijd geen einde komt. Een tijdje later wordt een dansfeest georganiseerd ter ere van Julieta, de dochter van één van de families.
Filmposter Filmposter Romeo y Julieta

Regisseur Romeo y Julieta

Miguel M. Delgado

Schrijvers Romeo y Julieta

William Shakespeare

Jaime Salvador

Cast Romeo y Julieta

Andrés Soler
Cantinflas
María Elena Marqués
Ángel Garasa

Romeo y Julieta

Wil jij weten waar Romeo y Julieta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Romeo y Julieta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Romeo y Julieta informatie

Benieuwd waar Romeo y Julieta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Romeo y Julieta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Romeo y Julieta al heeft ontvangen.

Romeo y Julieta trailer

Benieuwd of Romeo y Julieta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Romeo y Julieta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Romeo y Julieta kunt kijken!