Architecture of Infinity

Architecture of Infinity

86 minuten 28-02-2020
Te zien tijdens Rondeel Cinema op 19 november. Wat geeft architectuur eeuwigheidswaarde of sacrale kwaliteit? In deze wonderschone documentaire gaat Christoph Schaub op zoek naar de universeel spirituele ervaring in de architectuur. Een zoektocht die voert langs vragen over ruimte, licht, materialen, en de kracht van een plek. Schaub onderzoekt, samen met de architecten Peter Zumthor, Peter Märkli en Álvaro Siza Vieira, de beeldend kunstenaars James Turrell en Cristina Iglesias en drummer virtuoos Jojo Mayer, de magie van sacrale ruimtes, dat meer is dan alleen kerkgebouwen. Wie is eigenaar van spiritualiteit? De film volgt het "spirituele leven" in de architectuur, de beeldende kunsten, maar ook in de natuur, en tilt het letterlijk uit boven de grenzen van het denken. Het sublieme als uitgangspunt voor een tijdloze architectuur. Mariska van der Ziel, architect van ZIEL in Architectuur in Deventer, houdt een inleiding en geeft achtergronden bij deze film.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Architecture of Infinity

Helaas draait Architecture of Infinity niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Architecture of Infinity

Wil jij weten waar Architecture of Infinity op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Architecture of Infinity draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Architecture of Infinity informatie

Benieuwd waar Architecture of Infinity over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Architecture of Infinity. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Architecture of Infinity al heeft ontvangen.

Architecture of Infinity trailer

Benieuwd of Architecture of Infinity iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Architecture of Infinity jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Architecture of Infinity kunt kijken!