Roohi

16 Angst
2021

Recensies Roohi

Filmposter Roohi

De twee vrienden Bhawra en Kattani wonen in een stad waar het gebruikelijk is dat een bruid wordt ontvoerd in opdracht van de toekomstige bruidegom. Ze krijgen de opdracht Roohi te ontvoeren, maar dan wordt door familieomstandigheden de bruiloft uitgesteld en zijn ze genoodzaakt Roohi langer vast te houden. Bhawra komt er achter dat Roohi bezeten is door een geest. Kattani gelooft daar echter niets van. Hij begint verliefd te worden op Roohi, terwijl Bhawra verliefd wordt op de geest.

Bekijk het aanbod van Roohi

Filmposter Filmposter Roohi

Regisseur Roohi

Hardik Mehta

Schrijvers Roohi

Onbekend

Cast Roohi

Rajkummar Rao
Janhvi Kapoor
Varun Sharma

Roohi

Wil jij weten waar Roohi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Roohi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Roohi informatie

Benieuwd waar Roohi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Roohi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Roohi al heeft ontvangen.

Roohi trailer

Benieuwd of Roohi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Roohi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Roohi kunt kijken!