https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213627-a5b7b99137207b896f1764a01ed2e5abf113eda4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rosa, de kleine bloemenfee (2023)

AL
Op een dag ontmoet Rosa, een klein bloemenelfje, de avontuurlijke vlinder Silk. Wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol moet Rosa haar angsten overwinnen om haar nieuwe vriend te redden.

Rosa, de kleine bloemenfee

AL
77 minuten 27-09-2023

Filmposter Rosa, de kleine bloemenfee

Op een dag ontmoet Rosa, een klein bloemenelfje, de avontuurlijke vlinder Silk. Wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol moet Rosa haar angsten overwinnen om haar nieuwe vriend te redden.

Rosa is een klein bloemenelfje dat altijd alleen woonde in haar rozenstruik. Het allerliefste zou ze een vriendje willen hebben, maar ze durft nooit haar struik te verlaten omdat ze bang is. Op een dag ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silk en ze worden meteen vriendjes, ondanks hun verschillen. Silk wil op avontuur gaan en Rosa wil liever in haar rozenstruik blijven. Maar wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om Silk te redden.

Bekijk het aanbod van Rosa, de kleine bloemenfee

Rosa, de kleine bloemenfee Rosa, de kleine bloemenfee Rosa, de kleine bloemenfee Rosa, de kleine bloemenfee Rosa, de kleine bloemenfee Rosa, de kleine bloemenfee
Filmposter Filmposter Rosa, de kleine bloemenfee

Regisseur Rosa, de kleine bloemenfee

Karla Holmback

Schrijvers Rosa, de kleine bloemenfee

Onbekend

Cast Rosa, de kleine bloemenfee

Onbekend

Filmagenda van Rosa, de kleine bloemenfee

Rosa, de kleine bloemenfee

Wil jij weten waar Rosa, de kleine bloemenfee op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rosa, de kleine bloemenfee draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rosa, de kleine bloemenfee informatie

Benieuwd waar Rosa, de kleine bloemenfee over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rosa, de kleine bloemenfee. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rosa, de kleine bloemenfee al heeft ontvangen.

Rosa, de kleine bloemenfee trailer

Benieuwd of Rosa, de kleine bloemenfee iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rosa, de kleine bloemenfee jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rosa, de kleine bloemenfee kunt kijken!