https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/82039-4701d5be8d9a825c12ebe23cb8e1b98ee94883c4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Rosie & Moussa (2018)

AL Grof taalgebruik
Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe ( Meisje , My queen Karo ), gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael.

Bekijk trailer

Rosie & Moussa

AL Grof taalgebruik
92 minuten Familie 27-09-2018

Recensies Rosie & Moussa

MovieMeter: 2,5

Filmposter Rosie & Moussa

Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe ( Meisje , My queen Karo ), gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael.

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam... Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe ( Meisje , My queen Karo ), gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast ook internationale allure.

Regisseur Rosie & Moussa

Dorothée Van Den Berghe

Schrijvers Rosie & Moussa

Michael De Cock

Cast Rosie & Moussa

Titus de Voogdt
Imad Borji
Savannah Vandendriessche
Ruth Beeckmans
Zouzou Ben Chikha
Griet Boels

Rosie & Moussa

Wil jij weten waar Rosie & Moussa op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rosie & Moussa draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rosie & Moussa informatie

Benieuwd waar Rosie & Moussa over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rosie & Moussa. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rosie & Moussa al heeft ontvangen.

Rosie & Moussa trailer

Benieuwd of Rosie & Moussa iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rosie & Moussa jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rosie & Moussa kunt kijken!