Rosie's Son (2013)

16 Seks Grof taalgebruik

Rosie's Son

16 Seks Grof taalgebruik
117 minuten Drama 2013
Lorenz (40) is een succesvol schrijver. Hij woont in Berlijn. De laatste tijd gaat het wat minder lekker. Er komt geen boek meer uit zijn handen en een vaste relatie wil ook maar niet lukken. Na een onverwachts telefoontje van zijn zus in Zwitserland vertrekt hij halsoverkop naar zijn geboortestadje Altstätten. Zijn moeder Rosie heeft een beroerte gehad en heeft permanent hulp nodig. Ze weigert naar een verzorgingstehuis te gaan en wil per se thuis blijven wonen. Lorenz besluit bij haar te blijven. Maar met zo'n eigenzinnige moeder en je eigen midlife crisis, vergeet je bijna dat een nieuwe liefde gewoon om de hoek kan wonen.

Regisseur Rosie's Son

Marcel Gisler

Schrijvers Rosie's Son

Onbekend

Cast Rosie's Son

Onbekend

Rosie's Son

Wil jij weten waar Rosie's Son op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rosie's Son draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rosie's Son informatie

Benieuwd waar Rosie's Son over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rosie's Son. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rosie's Son al heeft ontvangen.

Rosie's Son trailer

Benieuwd of Rosie's Son iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rosie's Son jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rosie's Son kunt kijken!