Rouge (2020)

Angst Grof taalgebruik

Rouge

Angst Grof taalgebruik
90 minuten 2020

Filmposter Rouge

Nour is net aan de slag als verpleegster in de chemische fabriek waar haar vader Slimane werkt. Slimane is vakbondsafgevaardigde en al levenslang de draaiende kracht van het bedrijf. Wanneer de fabriek de gezondheidsinspectie over de vloer krijgt, doet een journaliste onderzoek naar het afvalbeheer. Nour en de journaliste ontdekken geleidelijk aan dat deze fabriek, een pijler van de lokale economie, veel geheimen verbergt: leugens over afvalverwerking, geknoei met medische dossiers en ongelukken die weggemoffeld worden. Nour zal moeten kiezen tussen zwijgen of klokkenluider worden en haar vader verraden om de waarheid bloot te leggen.
Filmposter Filmposter Rouge

Regisseur Rouge

Farid Bentoumi

Schrijvers Rouge

Onbekend

Cast Rouge

Sami Bouajila
Céline Sallette
Zita Hanrot

Filmagenda van Rouge

Rouge

Wil jij weten waar Rouge op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rouge draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rouge informatie

Benieuwd waar Rouge over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rouge. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rouge al heeft ontvangen.

Rouge trailer

Benieuwd of Rouge iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rouge jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rouge kunt kijken!