Rounds (2019)

Rounds

107 minuten 2019

Filmposter Rounds

Sofia, 9 november 2019. Nacht. Terwijl het land zich voorbereidt om de 30ste verjaardag van de val van de Berlijnse muur en de regimeverandering in Bulgarije te vieren, dwalen drie politiewagens door de straten van de slapende stad. Een reis door een samenleving die na drie decennia van transitie nog steeds op zoek is naar haar doel en identiteit.
Filmposter Filmposter Rounds

Regisseur Rounds

Onbekend

Schrijvers Rounds

Onbekend

Cast Rounds

Ivan Barnev
Assen Blatechki
Stoyan Doychev

Filmagenda van Rounds

Rounds

Wil jij weten waar Rounds op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rounds draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rounds informatie

Benieuwd waar Rounds over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rounds. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rounds al heeft ontvangen.

Rounds trailer

Benieuwd of Rounds iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rounds jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rounds kunt kijken!