https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126488-3da815593441bc7d7708c579100591a7553f9ebc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Roxane (2019)

6 Geweld Grof taalgebruik
Roxane is een komische Franse feelgoodfilm over een bevlogen boer die samen met zijn favoriete hen een ode brengt aan de Franse toneelgeschiedenis en het boerenleven.

Roxane

6 Geweld Grof taalgebruik
85 minuten Komedie 03-10-2019

Recensies Roxane

Filmposter Roxane

Roxane is een komische Franse feelgoodfilm over een bevlogen boer die samen met zijn favoriete hen een ode brengt aan de Franse toneelgeschiedenis en het boerenleven.

Raymond is de gelukkige eigenaar van een biologische kippenboerderij in Bretagne die nét dat beetje extra voor zijn kippen doet. Elke ochtend leest hij de kippen voor, liefst uit zijn favoriete toneelstuk Cyrano, altijd geflankeerd door Roxane, de vedette onder zijn kippen. Wanneer de coöperatie failliet dreigt te gaan moet Raymond in actie komen om zijn bedrijf te behouden. Maar in plaats van met zijn collega’s te protesteren gooit hij het over een andere boeg: hij gaat proberen om via geestige YouTube video’s met zijn kippen de aandacht van het grote publiek te trekken. Alleen Raymond ontdekt al snel; video’s maken is één ding, viral gaan heeft heel wat meer voeten in de aarde… Roxane is een komische Franse feelgoodfilm over een bevlogen boer die samen met zijn favoriete hen een ode brengt aan de Franse toneelgeschiedenis en het boerenleven.

Regisseur Roxane

Mélanie Auffret

Schrijvers Roxane

Michaël Souhaité

Mélanie Auffret

Cast Roxane

Lionel Abelanski
Léa Drucker
Guillaume de Tonquédec
Kate Duchêne

Filmagenda van Roxane

Roxane

Wil jij weten waar Roxane op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Roxane draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Roxane informatie

Benieuwd waar Roxane over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Roxane. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Roxane al heeft ontvangen.

Roxane trailer

Benieuwd of Roxane iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Roxane jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Roxane kunt kijken!