https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162665-f761f018a04feeb830b10995c985f27293576e8a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

ROH De Notenkraker (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

ROH De Notenkraker

AL
140 minuten 10-12-2020

Filmposter ROH De Notenkraker

De glorieuze Notenkraker van The Royal Ballet, gemaakt door Peter Wright in 1984, is de ultieme productie van een van de meest favoriete balletten allertijden. Het is kerstavond en Herr Drosselmeyer, de goochelaar, neemt de jonge Clara mee op een fantasieavontuur waarin de tijd stil is blijven staan. De woonkamer van het gezin verandert in een geweldig decor en een magische reis voert hen door het Land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep. De schitterende muziek van Tchaikovsky, de prachtig feestelijke podiumontwerpen en de betoverende dansen van The Royal Ballet, inclusief een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar prins, maken deze Notenkraker de ultieme kerstervaring. Live opgenomen in The Royal House.
ROH De Notenkraker ROH De Notenkraker ROH De Notenkraker ROH De Notenkraker ROH De Notenkraker ROH De Notenkraker
Filmposter Filmposter ROH De Notenkraker

Regisseur ROH De Notenkraker

Peter Wright

Schrijvers ROH De Notenkraker

Onbekend

Cast ROH De Notenkraker

Francesca Hayward
Lauren Cuthbertson
Federico Bonelli
Alexander Campbell
Gary Avis

Filmagenda van ROH De Notenkraker

ROH De Notenkraker

Wil jij weten waar ROH De Notenkraker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH De Notenkraker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH De Notenkraker informatie

Benieuwd waar ROH De Notenkraker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH De Notenkraker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH De Notenkraker al heeft ontvangen.

ROH De Notenkraker trailer

Benieuwd of ROH De Notenkraker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH De Notenkraker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH De Notenkraker kunt kijken!