https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213353-5037fb4700ba19758ad37904c74f47a184bf8728/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Royal Opera House: Het Zwanenmeer (2023)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Royal Opera House: Het Zwanenmeer

6
175 minuten 2023

Filmposter Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer, die in 2018 voor het eerst werd opgevoerd, keert terug voor zijn eerste herneming. Hoewel de toegevoegde choreografieën van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, weten ze nieuw leven in te blazen in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde, een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski 's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.
Royal Opera House: Het Zwanenmeer Royal Opera House: Het Zwanenmeer Royal Opera House: Het Zwanenmeer Royal Opera House: Het Zwanenmeer Royal Opera House: Het Zwanenmeer Royal Opera House: Het Zwanenmeer
Filmposter Filmposter Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Regisseurs Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Marius Petipa

Lev Ivanov

Schrijvers Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Onbekend

Cast Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Onbekend

Filmagenda van Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Royal Opera House: Het Zwanenmeer

Wil jij weten waar Royal Opera House: Het Zwanenmeer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Royal Opera House: Het Zwanenmeer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Royal Opera House: Het Zwanenmeer informatie

Benieuwd waar Royal Opera House: Het Zwanenmeer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Royal Opera House: Het Zwanenmeer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Royal Opera House: Het Zwanenmeer al heeft ontvangen.

Royal Opera House: Het Zwanenmeer trailer

Benieuwd of Royal Opera House: Het Zwanenmeer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Royal Opera House: Het Zwanenmeer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Royal Opera House: Het Zwanenmeer kunt kijken!