Rubber

Rubber

106 minuten Drama 1935
MovieMeter: 2,6
Rubber schetst het leven van de Nederlandse kolonisten op een rubberplantage op Sumatra tegen de achtergrond van de economische crisis van de jaren dertig. Renée en John van Laer hebben huwelijksproblemen. Renée verveelt zich. Terwijl haar man John op de rubberplantage werkt, flirt zij met Ravinsky. John van Laer is zijn vrouw daarentegen ook ontrouw; hij heeft een maîtresse. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Madelon Szekely-Lulofs.

Geregisseerd door

Gerard Rutten

Johan De Meester

Schrijvers

Gerard Rutten

Johan De Meester

Madelon H. Székely-Lulofs

Cast

Philip Dorn
Frits van Dongen
Enny Meunier
Jules Verstraete
Georges Spanelly

Bioscoopagenda van Rubber

Helaas draait Rubber niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1935.

Rubber

Wil jij weten waar Rubber op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rubber draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rubber informatie

Benieuwd waar Rubber over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rubber. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rubber al heeft ontvangen.

Rubber trailer

Benieuwd of Rubber iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rubber jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rubber kunt kijken!