Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart

Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart

Wat is jouw favoriete Nederlandse lied? Die ballad waar je telkens weer van volschiet? Die ene dansplaat van jaren terug die maar niet verveelt? Of dat pareltje dat iedereen allang vergeten is, maar voor jou een souvenir is aan een bijzonder moment? Zangeres Ruby van Urk heeft in het hele land bij gewone mensen zoals jij en ik favoriete hits van Hollandse bodem en de persoonlijke verhalen erachter opgehaald. In haar muziekprogramma Hollands uit het Hart komen ze voorbij, in een ander jasje of juist zoals je ze kent. Met de persoonlijke anekdotes erbij is het alsof je de songs weer voor de allereerste keer hoort en je hart er opnieuw van opengaat. Iedere avond komt de spotlight te staan op een lokale gast met zijn of haar lievelingslied en verhaal. Geniet van deze feestelijke en ontroerende theateravond vol heerlijke Hollandse liedjes.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart

Helaas draait Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart

Wil jij weten waar Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart informatie

Benieuwd waar Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart al heeft ontvangen.

Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart trailer

Benieuwd of Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ruby van Urk - Hollands uit 't Hart kunt kijken!