Rugantino (1973)

Angst Grof taalgebruik

Rugantino

Angst Grof taalgebruik
1973

Recensies Rugantino

MovieMeter: 2

Filmposter Rugantino

Het verhaal speelt zich af in Rome in 1800. Rugantino is een onbesuisde jongeman die altijd tot op zijn oren verliefd is. Hij heeft echter veel pech met zijn liefdesromances. Nu valt hij voor de vrouw van een jaloerse, gewelddadige man en staat niet stil bij de vloed aan gevolgen die zijn gedrag kan hebben.

Bekijk het aanbod van Rugantino

Filmposter Filmposter Rugantino

Regisseur Rugantino

Pasquale Festa Campanile

Schrijvers Rugantino

Onbekend

Cast Rugantino

Adriano Celentano
Claudia Mori
Toni Ucci

Rugantino

Wil jij weten waar Rugantino op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Rugantino draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Rugantino informatie

Benieuwd waar Rugantino over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Rugantino. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Rugantino al heeft ontvangen.

Rugantino trailer

Benieuwd of Rugantino iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Rugantino jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Rugantino kunt kijken!