Russell Madness (2015)

6 Geweld

Russell Madness

6 Geweld
92 minuten Komedie, Familie, Sport 2015

Recensies Russell Madness

MovieMeter: 2,3

Filmposter Russell Madness

Russell is een kleine terriër met een groot hart die ervan droomt een gezin te hebben. Nadat hij ontsnapt uit de dierenwinkel vindt hij onderdak bij de Ferraros, een familie die probeert de professionele worstelring van hun opa nieuw leven in te blazen. De familie ontdekt dat hun nieuwe huisdier ongelooflijke worstelvaardigheden heeft. Russell wordt vervolgens een professionele worstelaar met de hulp van zijn coach Hunk.

Bekijk het aanbod van Russell Madness

Filmposter Filmposter Russell Madness

Regisseur Russell Madness

Robert Vince

Schrijvers Russell Madness

Robert Vince

Anna McRoberts

Aaron Brooks

Kirsten Hansen

Cast Russell Madness

Ameko Eks Mass Carroll
Chris Coppola
Fabio Chiesa
Sean Giambrone
Jesse Reid
David Milchard
Steve Richmond

Russell Madness

Wil jij weten waar Russell Madness op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Russell Madness draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Russell Madness informatie

Benieuwd waar Russell Madness over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Russell Madness. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Russell Madness al heeft ontvangen.

Russell Madness trailer

Benieuwd of Russell Madness iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Russell Madness jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Russell Madness kunt kijken!