Bruter dan BRUUD (2022)

Bruter dan BRUUD

30-06-2022
Cabaretier Ruud Smulders brak in één klap door met de ‘Minuut van Ruud’, zijn vaste rubriek in het praatprogramma De Vooravond. Daarna maakte hij zijn debuut met de televisievoorstelling BRUUD. Nu is hij terug met een tweede show: Bruter dan BRUUD.

Regisseur Bruter dan BRUUD

Ruud Smulders

Schrijvers Bruter dan BRUUD

Onbekend

Cast Bruter dan BRUUD

Onbekend

Filmagenda van Bruter dan BRUUD

Bruter dan BRUUD

Wil jij weten waar Bruter dan BRUUD op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bruter dan BRUUD draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bruter dan BRUUD informatie

Benieuwd waar Bruter dan BRUUD over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bruter dan BRUUD. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bruter dan BRUUD al heeft ontvangen.

Bruter dan BRUUD trailer

Benieuwd of Bruter dan BRUUD iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bruter dan BRUUD jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bruter dan BRUUD kunt kijken!