Sacro GRA (2012)

Sacro GRA

95 minuten Documentaire 2012

Recensies Sacro GRA

Metacritic: 64,1
MovieMeter: 3,13
Rotten Tomatoes 76

Filmposter Sacro GRA

Gianfranco Rosi reist meer dan twee jaar in een busje over de gigantische ringweg van Rome - de Grande Raccordo Anulare, of GRA - om de onzichtbare werelden en mogelijke toekomstmogelijkheden te ontdekken in dit constant rumoerige gebied. Verschillende personages komen naar voren, waaronder een edelman uit de regio Piemonte en zijn studerende dochter, die in een eenkamerappartement langs de GRA wonen; een botanicus, een ambulancebestuurder en een palingvisser die leeft op een woonboot onder een viaduct langs de rivier de Tiber. Ver van de iconische bezienswaardigheden van Rome, is de GRA een opslagplaats van verhalen langs de randen van de immer uitdijende hoofdstad.
Filmposter Filmposter Sacro GRA

Regisseur Sacro GRA

Gianfranco Rosi

Schrijvers Sacro GRA

Gianfranco Rosi

Niccolò Bassetti

Cast Sacro GRA

Onbekend

Sacro GRA

Wil jij weten waar Sacro GRA op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sacro GRA draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sacro GRA informatie

Benieuwd waar Sacro GRA over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sacro GRA. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sacro GRA al heeft ontvangen.

Sacro GRA trailer

Benieuwd of Sacro GRA iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sacro GRA jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sacro GRA kunt kijken!