SAHDW Jubileumavond

SAHDW Jubileumavond

Savonds Als Het Donker Wordt ,of kortweg SAHDW, heeft zich gespecialiseerd in het "in een akoestisch jasje steken" van de allermooiste Engelstalige hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek. En daar zit veel, heel veel, muziek uit de top 2000 tussen. Maar de band speelt ook nummers waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze de Top 2000 nooit halen. Elk optreden van SAHDW is zowel voor de "oudere jongeren als de jonge ouderen" één groot feest van herkenning. Arrangementen van nummers van bands als The Beegees, The Hollies, The Moody Blues, The Beatles, Venice, The Eagles en zelfs Kiss worden bij tijd en wijle volledig, maar altijd met veel respect voor het origineel, omgebouwd naar een geheel eigen SAHDW-geluid. Het belangrijkste element in het repertoire van SAHDW vormt de meerstemmige en afwisselende zang. De heren begeleiden zichzelf daarbij op akoestische gitaren, mandoline, banjo, bas, percussie, mondharmonica en viool. Daarbij wordt een geluidsniveau gehanteerd waarbij het mogelijk blijft om zonder stemverheffing het gesprek op gang te houden. De band heeft in diverse theaters opgetreden, maar ook in een kerk, in een kasteel, in hotels en restaurants, in musea, op straat, tijdens festivals, in de woonkamer, aan de rand van een binnenzwembad en zelfs in de boksring. Wat vooral opvalt tijdens de optredens is dat het plezier in het spelen er altijd vanaf spat. De heren hebben zich plechtig voorgenomen zodra dat niet meer het geval is er direct mee te stoppen. Maar dat zou zo nog maar eens jaren kunnen gaan duren.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van SAHDW Jubileumavond

Helaas draait SAHDW Jubileumavond niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2020.

SAHDW Jubileumavond

Wil jij weten waar SAHDW Jubileumavond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SAHDW Jubileumavond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SAHDW Jubileumavond informatie

Benieuwd waar SAHDW Jubileumavond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SAHDW Jubileumavond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SAHDW Jubileumavond al heeft ontvangen.

SAHDW Jubileumavond trailer

Benieuwd of SAHDW Jubileumavond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SAHDW Jubileumavond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SAHDW Jubileumavond kunt kijken!