SamSam (2020)

AL

SamSam

AL
2020

Recensies SamSam

Filmposter SamSam

SamSam, de kleinste van de superhelden, heeft zijn eerste superkracht nog steeds niet ontdekt, terwijl thuis en op school iedereen er een heeft. Geconfronteerd met de zorgen van zijn ouders en de spot van zijn kameraden, gaat hij op zoek naar deze verborgen kracht. Met de hulp van Mega, de nieuwe mysterieuze student van zijn school, begint Samsam aan dit avontuur vol kosmische monsters...
Filmposter Filmposter SamSam

Regisseur SamSam

Tanguy de Kermel

Schrijvers SamSam

Jean Regnaud

Valérie Magis

Serge Bloch

Cast SamSam

Jeremy Prevost
Laurent Maurel
Isaac Lobé-Lebel
Lior Chabbat
Sébastien Desjours

Filmagenda van SamSam

SamSam

Wil jij weten waar SamSam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SamSam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SamSam informatie

Benieuwd waar SamSam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SamSam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SamSam al heeft ontvangen.

SamSam trailer

Benieuwd of SamSam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SamSam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SamSam kunt kijken!