Sandra van Nieuwland (2021)

Sandra van Nieuwland

18-04-2021
Dit jaar heeft Sandra van Nieuwland haar nieuwe single Little one uitgebracht. Little one is een persoonlijk nummer dat Sandra schreef nadat ze hoorde dat haar ex en vader van haar drie zoons een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. Op maandagavond 1 maart geeft ze samen met haar pianist Len van de Laak een concert in Floralis. In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland haar doorbraak bij The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More wordt platina. Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich op het schrijven van eigen muziek en ontvangt de Edison voor beste popalbum met Banging On The Doors Of Love. Eind 2018 volgt alweer haar vierde, dit keer in eigen beheer uitgebrachte album Human Alien en toert ze langs de Nederlandse theaterzalen. In 2019 brengt ze in het kader van Bevrijdingsdag de single Thirsty Dolphins uit en verschijnt later in het jaar de kerstsingle Mirrors. In februari 2020 brengt ze haar nieuwe single Little One uit, dat gaat over het kindje dat haar ex verwacht met zijn nieuwe liefde.

Regisseur Sandra van Nieuwland

Onbekend

Schrijvers Sandra van Nieuwland

Onbekend

Cast Sandra van Nieuwland

Onbekend

Filmagenda van Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland

Wil jij weten waar Sandra van Nieuwland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sandra van Nieuwland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sandra van Nieuwland informatie

Benieuwd waar Sandra van Nieuwland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sandra van Nieuwland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sandra van Nieuwland al heeft ontvangen.

Sandra van Nieuwland trailer

Benieuwd of Sandra van Nieuwland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sandra van Nieuwland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sandra van Nieuwland kunt kijken!