Satyricon (1969)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik

Satyricon

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
124 minuten Drama, Komedie 1969

Recensies Satyricon

MovieMeter: 5
Encolpius en Ascyltus zijn twee corrupte jongens die ronddolen in de straten van Rome tijdens het imperium van Nero. Beiden zijn voortdurend in conflict met elkaar vanwege de liefde van de jonge Gitone, die vaak Ascyltus verkiest tot ergernis van Encolpius. Vanwege een misverstand komen de drie in het huis van Trimalchio terecht, die de gasten verbijstert met overvloedige lessen. Al vluchtend uit het huis van deze gladde vrijgelatene blijven Encolpius en Ascyltus vechten voor Gitone.

Regisseurs Satyricon

Federico Fellini

Gian Luigi Polidoro

Schrijvers Satyricon

Petronius

Rodolfo Sonego

Cast Satyricon

Franco Fabrizi
Tina Aumont
Mario Carotenuto
Don Backy

Filmagenda van Satyricon

Satyricon

Wil jij weten waar Satyricon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Satyricon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Satyricon informatie

Benieuwd waar Satyricon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Satyricon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Satyricon al heeft ontvangen.

Satyricon trailer

Benieuwd of Satyricon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Satyricon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Satyricon kunt kijken!