Through the Fire

Through the Fire

116 minuten Drama 2017
Franck is een brandweerman uit Parijs. Hij redt mensen. Hij woont in de kazerne met zijn vrouw. Hij is gelukkig. Tijdens een interventie bij een brand offert hij zichzelf op om zijn mannen te redden. Wanneer hij wakker wordt in een behandelcentrum van Les Grands Brûlés, realiseert hij zich dat zijn gezicht in de vlammen onherstelbaar is verbrand. Hij zal opnieuw moeten leren hoe hij moet leven en accepteren om op zijn beurt gered te worden.

Geregisseerd door

Frédéric Tellier

Schrijvers

David Oelhoffen

Frédéric Tellier

Cast

Pierre Niney
Anaïs Demoustier
Vincent Rottiers
Damien Bonnard
Chloé Stefani

Alternatieve titels

Sauver ou Périr

Through the Fire

Bioscoopagenda van Through the Fire

Helaas draait Through the Fire niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Through the Fire

Wil jij weten waar Through the Fire op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Through the Fire draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Through the Fire informatie

Benieuwd waar Through the Fire over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Through the Fire. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Through the Fire al heeft ontvangen.

Through the Fire trailer

Benieuwd of Through the Fire iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Through the Fire jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Through the Fire kunt kijken!