Sauver ou Périr

Sauver ou Périr

116 minuten Drama 2018
Franck is een brandweerman uit Parijs. Hij redt mensen. Hij woont in de kazerne met zijn vrouw. Hij is gelukkig. Tijdens een interventie bij een brand offert hij zichzelf op om zijn mannen te redden. Wanneer hij wakker wordt in een behandelcentrum van Les Grands Brûlés, realiseert hij zich dat zijn gezicht in de vlammen onherstelbaar is verbrand. Hij zal opnieuw moeten leren hoe hij moet leven en accepteren om op zijn beurt gered te worden.

Geregisseerd door

Frédéric Tellier

Schrijvers

David Oelhoffen

Frédéric Tellier

Cast

Pierre Niney
Anaïs Demoustier
Vincent Rottiers
Damien Bonnard
Chloé Stefani

Alternatieve titels

Sauver ou Périr

Through the Fire

Bioscoopagenda van Sauver ou Périr

Sauver ou Périr

Wil jij weten waar Sauver ou Périr op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sauver ou Périr draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sauver ou Périr informatie

Benieuwd waar Sauver ou Périr over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sauver ou Périr. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sauver ou Périr al heeft ontvangen.

Sauver ou Périr trailer

Benieuwd of Sauver ou Périr iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sauver ou Périr jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sauver ou Périr kunt kijken!