https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211425-8cb134aaba985f8c666eeaaa186eaf6a4311f971/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Savage Salvation (2023)

16
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Savage Salvation

16
100 minuten 27-04-2023

Filmposter Savage Salvation

In deze actiefilm streven Robert de Niro en zijn rechercheur Zeppelin ernaar de vrede te bewaren in hun ruige stad, waar de enige twee interesses van de bewoners de kerk of de drugs Oxycodon zijn. Na een turbulent drugsverleden besluiten Shelby John (Jack Huston) en Ruby Red een nieuwe start te maken met de steun van Peter (John Malkovich). Het afkicken wordt hun moeilijk gemaakt door hun voormalige drugsdealer die uiteindelijk Ruby’s dood veroorzaakt. Shelby John treft zijn toekomstige vrouw dood aan en wil nog maar één ding: wraak. Gewapende met een spijkerpistool gaat hij alle verantwoordelijken in de drugsketen één voor één af. Sheriff Church (Robert De Niro) en rechercheur Zeppelin moeten een race tegen de klok houden om een einde te maken aan Shelby's burgerwacht voordat zijn gevecht met misdaadbaron Coyote (Quavo) de hele stad in een bloedbad verandert...
Savage Salvation Savage Salvation Savage Salvation Savage Salvation
Filmposter Filmposter Savage Salvation

Regisseur Savage Salvation

Randall Emmett

Schrijvers Savage Salvation

Chris Sivertson

Adam Taylor Barker

Cast Savage Salvation

Robert De Niro
John Malkovich
Jack Huston

Filmagenda van Savage Salvation

Savage Salvation

Wil jij weten waar Savage Salvation op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Savage Salvation draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Savage Salvation informatie

Benieuwd waar Savage Salvation over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Savage Salvation. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Savage Salvation al heeft ontvangen.

Savage Salvation trailer

Benieuwd of Savage Salvation iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Savage Salvation jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Savage Salvation kunt kijken!