Scary Stories to Tell in the Dark


Bekijk trailer

Scary Stories to Tell in the Dark

108 minuten 08-08-2019
Metacritic: 61,1
Rotten Tomatoes 79
Stella is een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween - een incident waarvan ze vermoedt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Jaren later zijn Stella en haar vrienden betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. Maar zijn ze echt in de fout gegaan of was het het werk van een wraakzuchtige geest - een vrouwelijke geest die haar enge verhalen gebruikt om te jagen op een groep tieners, wanneer ze beginnen met het onderzoeken van de verdwijning van meerdere kinderen?

Geregisseerd door

André Øvredal

Schrijvers

Guillermo del Toro

Marcus Dunstan

Patrick Melton

Dan Hageman

Kevin Hageman

Alvin Schwartz

Cast

Gil Bellows
Dean Norris
Lorraine Toussaint
Austin Zajur
Michael Garza
Zoe Margaret Colletti
Gabriel Rush

Alternatieve titels

Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories

Bioscoopagenda van Scary Stories to Tell in the Dark

Helaas draait Scary Stories to Tell in the Dark niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 08-08-2019.

Scary Stories to Tell in the Dark

Wil jij weten waar Scary Stories to Tell in the Dark op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Scary Stories to Tell in the Dark draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Scary Stories to Tell in the Dark informatie

Benieuwd waar Scary Stories to Tell in the Dark over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Scary Stories to Tell in the Dark. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Scary Stories to Tell in the Dark al heeft ontvangen.

Scary Stories to Tell in the Dark trailer

Benieuwd of Scary Stories to Tell in the Dark iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Scary Stories to Tell in the Dark jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Scary Stories to Tell in the Dark kunt kijken!