https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218267-ae2e6cc4b2cf0378a39e595f083ef9d1c97e13ad/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Scotoe (2024)

12
Scotoe vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.

Bekijk trailer

Scotoe

12
85 minuten 01-02-2024

Filmposter Scotoe

Scotoe vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen.

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze leren het klappen van de zweep al op jonge leeftijd kennen en ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door en als Sino’s vrouw Esra (Melisa Asli Pamuk) in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

Regisseurs Scotoe

Jamel Aattache

Mohamed Chaara

Sinan Eroglu

Schrijvers Scotoe

Onbekend

Cast Scotoe

Sinan Eroglu
Mohamed Chaara
Melisa Aslı Pamuk
Rose Bertram
Said Boumazoughe
Daphne Deckers
Ferdi Stofmeel
Emma Deckers
Estelle Cruijff
Oscar Aerts
Vonneke Bonneke
Izzle
Eljero Elia
Nick Golterman
Andre Dongelmans
Julmar ‘Adje’ Simons

Scotoe

Wil jij weten waar Scotoe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Scotoe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Scotoe informatie

Benieuwd waar Scotoe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Scotoe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Scotoe al heeft ontvangen.

Scotoe trailer

Benieuwd of Scotoe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Scotoe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Scotoe kunt kijken!