Screening Sex 1: een inleiding

Screening Sex 1: een inleiding

120 minuten
Filmjournalist Kevin Toma en filmwetenschapper Mylaine Roelofs presenteren Screening Sex, een zesdelige cursus over seks in film, met iedere avond een andere invalshoek.De cursus start natuurlijk bij de eerste kus die ooit op film is gezet en vertoond. Hoe is deze kus gefilmd? Wat heeft deze teweeg gebracht en hoe zijn we van die voorzichtige, theatrale kus terechtgekomen bij de huidige weergave van seks en intimiteit in film? Na de eerste kus volgt een introductie van de cursusthema’s aan de hand van een aantal iconische filmscènes.De volledige cursus kost €95,-. Cinevillers krijgen korting en betalen €40,-. Er zijn ook kaarten verkrijgbaar voor losse cursusavonden, deze kosten €18,- of €8,- met korting. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Focus. 

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Screening Sex 1: een inleiding

Helaas draait Screening Sex 1: een inleiding niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 14-11-2019.

Screening Sex 1: een inleiding

Wil jij weten waar Screening Sex 1: een inleiding op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Screening Sex 1: een inleiding draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Screening Sex 1: een inleiding informatie

Benieuwd waar Screening Sex 1: een inleiding over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Screening Sex 1: een inleiding. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Screening Sex 1: een inleiding al heeft ontvangen.

Screening Sex 1: een inleiding trailer

Benieuwd of Screening Sex 1: een inleiding iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Screening Sex 1: een inleiding jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Screening Sex 1: een inleiding kunt kijken!