https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188145-4ca69b3bf551dc995bbc542ddaf7a930d2ada129/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Seal Team (2021)

6 Angst Geweld

Bekijk trailer

Seal Team

6 Angst Geweld
98 minuten Animatie 13-10-2021

Filmposter Seal Team

Nadat zijn beste vriend is omgekomen bij een haaienaanval, stelt de vastberaden zeehond Quinn het Seal Team samen, om het op te nemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maken. Het enige probleem is dat dit vrolijke Seal team helemaal niet getraind is voor zo’n missie. Ze zoeken de hulp van de ervaren strijder Claggart, maar zelfs hij kan deze jongens niet in vorm krijgen. Slaagt het Seal Team er met een paar trucjes, een beetje intelligentie en heel veel moed in om als team de rust terug te brengen in de zee?

Regisseurs Seal Team

Greig Cameron

Kane Croudace

Schrijvers Seal Team

Greig Cameron

Cast Seal Team

J.K. Simmons
Sharlto Copley
Kristen Schaal

Seal Team

Wil jij weten waar Seal Team op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seal Team draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seal Team informatie

Benieuwd waar Seal Team over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seal Team. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seal Team al heeft ontvangen.

Seal Team trailer

Benieuwd of Seal Team iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seal Team jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seal Team kunt kijken!