Senioren: The Singing Club (2020)

Senioren: The Singing Club

110 minuten 30-11-2020
Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar!

Regisseur Senioren: The Singing Club

Onbekend

Schrijvers Senioren: The Singing Club

Onbekend

Cast Senioren: The Singing Club

Onbekend

Filmagenda van Senioren: The Singing Club

Senioren: The Singing Club

Wil jij weten waar Senioren: The Singing Club op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Senioren: The Singing Club draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Senioren: The Singing Club informatie

Benieuwd waar Senioren: The Singing Club over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Senioren: The Singing Club. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Senioren: The Singing Club al heeft ontvangen.

Senioren: The Singing Club trailer

Benieuwd of Senioren: The Singing Club iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Senioren: The Singing Club jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Senioren: The Singing Club kunt kijken!