Senioren Cinema: A Man Called Otto (2024)

Senioren Cinema: A Man Called Otto

01-03-2024
Een middag uit met een film van niveau, voor senioren en alle andere geïnteresseerden. Elke derde dinsdag van de maand rollen we de rode loper voor u uit en ontvangen u in de zaal met een traktatie van het huis. Voor een hapje en drankje tijdens de film hoeft u alleen maar op de serviceknop te drukken of uw bestelling online door te geven. Het volume staat wat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. ---A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump, Cast Away), Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en Finding Neverland (2004). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström Nicastro. --- "In deze film komt het thema zelfmoord voor"

Regisseur Senioren Cinema: A Man Called Otto

Marc Forster

Schrijvers Senioren Cinema: A Man Called Otto

Onbekend

Cast Senioren Cinema: A Man Called Otto

Tom Hanks
Mariana Treviño
Manuel Garcia-Rulfo
Rachel Keller

Senioren Cinema: A Man Called Otto

Wil jij weten waar Senioren Cinema: A Man Called Otto op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Senioren Cinema: A Man Called Otto draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Senioren Cinema: A Man Called Otto informatie

Benieuwd waar Senioren Cinema: A Man Called Otto over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Senioren Cinema: A Man Called Otto. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Senioren Cinema: A Man Called Otto al heeft ontvangen.

Senioren Cinema: A Man Called Otto trailer

Benieuwd of Senioren Cinema: A Man Called Otto iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Senioren Cinema: A Man Called Otto jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Senioren Cinema: A Man Called Otto kunt kijken!