Seniorenbios: Adam (2021)

Seniorenbios: Adam

16-06-2021
Tijdens de Seniorenbios kunt u in alle rust genieten van een speciaal voor u geselecteerde film op het witte doek. Indien u een hapje of drankje wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Het volume in de zaal staat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. Uiteraard zijn alle leeftijden welkom. --- In Casablanca gaat de zwangere, ongetrouwde Samia (Nisrin Erradi) van deur naar deur op zoek naar een dak boven haar hoofd. Wanneer ze aanklopt bij Abla (Lubna Azabal, Incendies) blijft ook haar deur in eerste instantie gesloten. Maar als weduwe en alleenstaande moeder van de 8-jarige Warda, weet Abla hoe moeilijk het leven in Marokko kan zijn en laat de jonge vrouw uiteindelijk toch toe. Geleidelijk vinden ze steeds meer steun bij elkaar en gaat Samia aan de slag in Abla’s bakkerij. Samen bakken ze de heerlijkste Marokkaanse lekkernijen.

Regisseur Seniorenbios: Adam

Maryam Touzani

Schrijvers Seniorenbios: Adam

Onbekend

Cast Seniorenbios: Adam

Lubna Azabal
Aziz Hattab
Douae Belkhaouda
Nisrin Erradi

Seniorenbios: Adam

Wil jij weten waar Seniorenbios: Adam op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: Adam draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: Adam informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: Adam over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: Adam. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: Adam al heeft ontvangen.

Seniorenbios: Adam trailer

Benieuwd of Seniorenbios: Adam iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: Adam jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: Adam kunt kijken!