Seniorenbios: Buladó (2022)

Seniorenbios: Buladó

25-01-2022
Tijdens de Seniorenbios kunt u in alle rust genieten van een speciaal voor u geselecteerde film op het witte doek. Indien u een hapje of drankje wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Het volume in de zaal staat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. Uiteraard zijn alle leeftijden welkom. ---De elfjarige Kenza (Tiara Richards) woont samen met haar vader Ouira (Everon Jackson Hooi) en opa Weljo (Felix de Rooy) op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. De twee mannen zijn elkaars tegenpolen: Ouira is een kordate, rationele politieagent, terwijl Weljo zich identificeert met de oorspronkelijke bewoners en de spiritualiteit van het eiland. Wanneer de relatie tussen Ouira en Weljo steeds verder op de spits gedreven wordt, zoekt de eigenzinnige Kenza vastberaden naar haar eigen weg tussen de twee uitersten. De nuchtere mentaliteit van Ouira biedt haar niet altijd meer wat ze nodig heeft en geleidelijk stelt ze zich steeds meer open voor de mystieke en geruststellende tradities van haar opa. Buladó is geregisseerd door Eché Janga die samen met Esther Duysker ook het script heeft geschreven. Het verhaal speelt zich af in Band’abou Curaçao en is deels gebaseerd op een lokale slavensaga. Door dit verhaal naar het grote doek te brengen wordt deze oude verteltraditie voortgezet.

Regisseur Seniorenbios: Buladó

Eché Janga

Schrijvers Seniorenbios: Buladó

Onbekend

Cast Seniorenbios: Buladó

Everon Jackson Hooi
Felix de Rooij
Tiara Richards

Filmagenda van Seniorenbios: Buladó

Seniorenbios: Buladó

Wil jij weten waar Seniorenbios: Buladó op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: Buladó draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: Buladó informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: Buladó over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: Buladó. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: Buladó al heeft ontvangen.

Seniorenbios: Buladó trailer

Benieuwd of Seniorenbios: Buladó iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: Buladó jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: Buladó kunt kijken!