Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) (2021)

Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

12-05-2021
November’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Regisseur Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

Matthijs van Heijningen

Schrijvers Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

Onbekend

Cast Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

Gijs Blom
Tom Felton
Susan Radder
Jamie Flatters

Filmagenda van Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+)

Wil jij weten waar Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) al heeft ontvangen.

Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) trailer

Benieuwd of Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: De Slag Om De Schelde (16+) kunt kijken!