Seniorenbios: Emma (2021)

Seniorenbios: Emma

06-12-2021
Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde. De 21-jarige Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, Split) is knap, intelligent en rijk en er is niemand zoals zij in het rustige dorpje waar ze woont. Ze is er dol op om mensen aan elkaar te koppelen, maar haar interventie in de liefdeslevens van anderen blijkt niet altijd succesvol te zijn. Terwijl ze zich blijft bemoeien met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Emma van regisseur Autumn de Wilde is een komische satire over klassenverschil en de uitdagingen van het volwassen worden.

Regisseur Seniorenbios: Emma

Autumn de Wilde

Schrijvers Seniorenbios: Emma

Onbekend

Cast Seniorenbios: Emma

Rupert Graves
Bill Nighy
Mia Goth
Anya Taylor-Joy
Callum Turner
Johnny Flynn
Miranda Hart
Josh O'Connor

Filmagenda van Seniorenbios: Emma

Seniorenbios: Emma

Wil jij weten waar Seniorenbios: Emma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: Emma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: Emma informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: Emma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: Emma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: Emma al heeft ontvangen.

Seniorenbios: Emma trailer

Benieuwd of Seniorenbios: Emma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: Emma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: Emma kunt kijken!